Waterontharding Hoogeveen


Mijn naam is Edwin Winkel van Waterontharding Winkel te Hoogeveen

Al 10 Jaar vertel ik met veel plezier over waterontharding, omdat het makkelijk aan te tonen is dat het verschil tussen hard en zacht water heel groot is!
Waterontharding op basis van ionen wisseling is wat mij bezig houdt, omdat dit de ultieme manier is om van hard water zacht water te maken.
Water zonder kalk leverd veel voordeel op, en is ook nog eens comfortabel!
In Hoogeveen zijn er inmiddels veel klanten die genieten van zacht water met een waterontharder van Waterontharding Winkel

Hoogeveen is onze thuisbasis, wel zo prettig om een waterontharder uit de regio te hebben. 

Bent u opzoek naar een waterontharder van hoge kwaliteit en een eerlijke  prijs, dan bent u bij ons op het juiste adres.
Ook in Hoogeveen is het water hard tussen de 8 en 9 duitse graden. 

Graag kom ik bij u thuis in Hoogeveen om vrijblijvend  kennis te laten maken met zacht water en de voordelen hiervan. Ook kunnen we dan samen met u naar een geschikte plek kijken waar eventueel de waterontharder geplaatst kan worden.

Eerlijk advies, en een duidelijk inzicht in uw kosten dat is wat ik belangrijk vindt voor u als klant.

Een demonstratie en advies op maat?  Bel mij dan 06-12366391


Met vriendelijke groet,

Edwin Winkel

Waterontharding Winkel

https://www.kalkoplossing.nl/158/0/contactKlantervaring uit Hoogeveen

Delta waterontkalker
Ook wij zijn gezwicht voor een ontkalker. We hebben er lang over nagedacht, mede omdat we dachten dat we geen ruimte voor zo’n groot apparaat hadden. Edwin is bij ons gekomen om ons voor te lichten en heeft ons meerdere opties geboden waar wij nooit aan gedacht hebben. Het fijne aan Edwin is dat hij praktisch met je meedenkt en geen prototype verkoper is: hij wil gewoon de beste oplossing en een tevreden klant. Dat zijn wij inmiddels. Vanmorgen keek ik op de bodem van onze waterkoker en die glanst gewoon! Helemaal geen kalkaanslag! Ik word daar vrolijk van! Was wel wat wantrouwend en heb Edwin nog een keer opgebeld, die kwam meteen om nog e.e.a. toe te lichten, wat een service! We gebruiken nu minder zeep, shampoo en (af)wasmiddelen, dat is wel even wennen, maar het werkt! Kortom: we zijn tevreden gebruikers met een ontkalkingsapparaat van Delta zonder stroom (duurzaam)in de kruipruimte!!!! 
 
Mirjam Krutzen
18/08/2019