Waarom H2O Pro?


Waarom H2O Pro?

Geen last meer van kalkaanslag 
De gepatenteerde H2O Pro is erin geslaagd kalk definitief om te zetten in kristallen die geen aanslag vormen.  De voordelen laten zich raden. Bestaande kalkaanslag verdwijnt.

Waar het door H2O Pro behandelde water langs stroomt, zal uw oude kalkaanslag verdwijnen. Met andere woorden, het kalkoplossend vermogen is door H2O Pro toegenomen. Glanzend sanitair zonder tijd en schoonmaakmiddelen te verspillen.

Op veel plaatsen te installeren
H2O Pro is compact, past in iedere meterkast of meterput, heeft geen afvoer en geen stroom nodig. Ook in boten en caravans is er altijd een plekje te vinden waar H2O Pro geïnstalleerd kan worden.

Uw apparatuur gaat langer mee
Zonder kalkaanslag heeft u minder onderhoud aan uw apparaten (cv-ketel, heet waterkraan, boiler, vaatwasser, waterkoker, wasmachine enz.). U bespaart op agressieve schoonmaak middelen en evengoed gaat uw apparatuur langer mee.

Zuiver natuurkundig proces
De keramische parels trekken o.a. kalk aan en bundelen dit tot stabiele en gladde microkristallen die niet hechten.
Deze kristallen zijn stabiel en vallen dus niet meer uit elkaar. Hierdoor is de H2O Pro een volwaardig alternatief voor de zoutontharders (ionenwisselaars).

Water besparen en milieu vriendelijk
  • Door kalkaanslag te voorkomen met de H2O pro, gaat uw apparatuur langer mee met minderonderhouds kosten , een hoger rendeement dus lagere energie kosten.
  • De H2O pro heeft geen spoelwater nodig , dit is dus milieu besparend!
  • Ook bespaard u tijd en op schoonmaak middelen.  Daarom kunnen we zeggen dat ontkalken met de H2O Pro goed is voor het milieu en uw portemonnee!
Volledig geluidloos
Het gebruik van een H2O Pro is volledig geluidloos !

Ingebouwde bypass
Er zit een ingebouwde bypass in de H2O Pro, dit is makkelijker voor het installeren, en bij het onderhoud hoeft het water niet afgesloten te worden.
De keramische parels worden maar 1 keer in de 3 jaar vervangen!
 
Geen drukverlies
Door de techniek en constructie is de H2O pro de waterontharder met de beste doorstroom en de minste weerstand.
Dit betekent dat de H2O pro ook ingezet kan worden met een regendouche of stortdouche, en uw bad kan ook gewoon gevuld worden!

Ook geschikt voor bedrijven
Ook voor bedrijven is de waterontharder zeer geschikt, er wordt namelijk niet iets aan de samenstelling van het water veranderd, hierdoor heeft u geen CA terugslagklep nodig, en hoeft het water niet jaarlijks gekeurd te worden.

Bij water afname met een debiet van meer dan 40 liter per minuut, kijken we graag naar een installatie op maat.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met ons ! 

H2O Pro een mooie kalkoplossing compact,duurzaam,milieuvriendelijk en betaalbaar!