klanten vertellen

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

H2O Pro
Hij bevalt ons goed en of er nu helemaal geen aanslag in komt, is denken wij teveel gezegd, maar het klopt zeker dat het veel makkelijker weg te poetsen is. Het wordt echt geen kalksteen in de waterkoker en voor de wasmachine hebben we niet niet zo n zicht op. Al met al een product dat waar maakt wat het beloofd.

J. Otten

H2OPRO
Wij zijn dik tevreden. Wij hebben veel informatie ingewonnen over verschillende waterontharders. Wij hebben gekozen voor de H2O PRO omdat deze geen stroom gebruikt en ook geen zout. Dit is beter voor het milieu en geschikt voor een natrium arm dieet. Wij hebben minder last van kalkaanslag dan anders. De kalkaanslag die wel ontstaat is gemakkelijk te verwijderen. Wij gebruiken minder zeep, shampoo en alleen vaatwaspoeder in de vaatwasser met een evengoed resultaat als voorheen. Edwin heeft ons goed geholpen en de waterontharder vakkundig geïnstalleerd.

Jos Keizer

Delta Waterontharder
Hoewel ik in eerste instantie een waterontharder niet nodig vond, ben ik er nu heel blij mee. Geen kalkaanslag in badkamer, geen apparaten die ontkalkt hoeven te worden en zachter (aanvoelend) water. Op advies van Edwin heb ik een Delta Rusela gekozen. Deze past, vanwege compactheid, prima in mijn meterkast. Verder heeft Edwin - naar mijn volle tevredenheid - de waterontharder vlot en goed geplaatst. Assen, november 2019

Bert ten Kleij

Delta Waterontharder
Na lang wikken en wegen hebben wij toch besloten een Waterontharder aan te schaffen. Edwin is bij ons gekomen en samen met hem hebben wij een beslissing genomen. Wij hebben de Waterontharder nu al ruim een half jaar en zijn erg tevreden. Geen kalkaanslag op kranen en tegels in badkamer. Lekker zacht water. Kortom wij kunnen Edwin Winkel van harte aanbevelen voor het leveren van Waterontharders.

Jan Bouwmeester

Delta waterontkalker
Ook wij zijn gezwicht voor een ontkalker. We hebben er lang over nagedacht, mede omdat we dachten dat we geen ruimte voor zo’n groot apparaat hadden. Edwin is bij ons gekomen om ons voor te lichten en heeft ons meerdere opties geboden waar wij nooit aan gedacht hebben. Het fijne aan Edwin is dat hij praktisch met je meedenkt en geen prototype verkoper is: hij wil gewoon de beste oplossing en een tevreden klant. Dat zijn wij inmiddels. Vanmorgen keek ik op de bodem van onze waterkoker en die glanst gewoon! Helemaal geen kalkaanslag! Ik word daar vrolijk van! Was wel wat wantrouwend en heb Edwin nog een keer opgebeld, die kwam meteen om nog e.e.a. toe te lichten, wat een service! We gebruiken nu minder zeep, shampoo en (af)wasmiddelen, dat is wel even wennen, maar het werkt! Kortom: we zijn tevreden gebruikers met een ontkalkingsapparaat van Delta zonder stroom (duurzaam)in de kruipruimte!!!!

Mirjam Krutzen

Delta Waterontharder
Sinds een paar maanden een Delta waterontharder in gebruik en we zijn zeer tevreden. We hebben voor de Delta gekozen omdat die geen stroom verbruikt. We gebruiken geen wasverzachter meer en voegen een scheutje azijn toe aan het spoelwater in plaats van wasverzachter In combinatie met onthard water uit de Delta waterontharder geeft dat een heerlijke frisse en zachte was alsof het buiten gedroogd is en je hebt geen parfumgeurtjes meer van wasverzachter Hierdoor besparen we de wasverzachter en kunnen ook met de helft minder wasmiddel toe. Ook het douchen is heel aangenaam en de huid voelt veel zachter aan na het douchen en ook voor douchen zijn we minder douchegel en shampoo nodig. En geen kalkaanslag meer in douche of apparatuur. Wel hebben we spijt...dat we niet eerder een installatie bij Edwin hebben aangeschaft-) Kortom we zijn zeer tevreden en kunnen Edwin Winkel van harte aanbevelen als leverancier van waterontharding installaties!

Trijnco Jansingh

Waterontharder
Sinds een maand nu een waterontharder via Edwin aangeschaft. Super snelle reactie en plaatsing. Binnen een paar dagen nadat we contact op hadden genomen was alles al geregeld. Het water is lekker zacht, geen kalk meer in de waterkoker en thee, heerlijk!

Maaike Russcher

Delta Morava Duplex
Een maand geleden de Delta Morava duplex aangeschaft en nu zijn de resultaten al zichtbaar. Bestaande kalkaanslag begint op te lossen. Huid voelt heerlijk zacht na het douchen. En het water smaakt heerlijk. Gekozen voor deze waterontharder omdat hij geen computer/ stroom benodigd heeft en 24/7 zacht water levert. Prima contact met Edwin, goed overleg en vooral duidelijke informatie met enthousiasme gebracht. En tel daar een snelle levering en service bij op.

Paul Dekker

Delta Waterontharder
Afgelopen jaar hebben wij, tot volle tevredenheid, een waterontharder bij Edwin van “Waterontharding Winkel” aangeschaft. De voorlichting vooraf en tijdens het plaatsen was overduidelijk en hoopgevend, het resultaat zelfs boven verwachting, je hebt geen elektriciteit of batterijen nodig, hetgeen voor ons ook een belangrijk argument was. De smaak van het water, maar ook onze apparatuur, zoals de wasmachine, de vaatwasser en het koffiezetapparaat e.d. vertonen totaal geen kalkaanslag meer, ook de douche en de tegels blijven nu continue hun glans behouden. Wanneer u overweegt om een waterontharder aan te schaffen, dan zou ik u oprecht willen adviseren om voor dit product te gaan. Steenwijk 15-01-2018

Henk Huisman

Waterontharder
Ongeveer 4 maanden geleden een waterontharder laten plaatsen door Edwin, doordat we weinig ruimte hebben is er een prima oplossing gevonden. Nu een aantal maanden verder zeer tevreden met het resultaat, geen kalk meer en lekker zacht water. Prima service

Marjolein Hogenkamp

Waterontharder
Sinds een maand of twee hebben wij nu de Microboss CMB 410n waterontharder. De installatie in de CV kast op de verdieping gaf enige moeite, maar werd prima opgelost door de installateur. We kunnen stellen dat het apparaat aan alle verwachtingen voldoet. Heerlijk zacht water, geen nadrogen meer van de douche, lekkere koffie en voor de vaatwasser en wasmachine gebruiken we veel minder waspoeder. Daarnaast kwam de prijs inclusief installeren aanzienlijk goedkoper uit dan vergelijkbare systemen die we in de vergelijking hebben meegenomen. Bedragen ruim boven de 2000 euro waren meer regel dan uitzondering. Af en toe regeneratiezout bijvullen dat is alles. Daarnaast hebben we een onderhoudscontract om 1 keer per jaar een check te doen en ons te voorzien van nieuw zout. Al met al zeer tevreden over de informatiefase, beslistraject , uitvoering en nazorg. En natuurlijk over het resultaat, we genieten er elke dag opnieuw van.

Jacob Van der Heide

Waterontharder
We hebben in augustus kontakt gehad met Edwin, via mail en telefonisch en toen besloten om met hem in zee te gaan. Hij maakt een goede indruk en wil vooral serieus overkomen. Hij luistert goed naar je wensen en probeert niet iets door te drukken wat we bij andere leveranciers wel gemerkt hebben. De waterontharder wilden we in de garage geplaatst hebben en dat werd prima geregeld. We hebben de Microboss CMB410 gekozen , die is niet te groot en voldoet uitstekend. We hebben hem nu 4 maanden. Geen kalkaanslag meer op kranen en deuren in de badkamer, bestaande kalkresten zijn al verdwenen od bezig te verdwijnen, wordt allemaal weer een stuk helderder in de badkamer. Kortom, een prima ervaring en een aanrader voor toekomstige klanten. Edwin, bedankt

Peter Gorter